top of page
Fooodloopz apple.png

DESIGN OCH KOMMUNIKATION

"Få fram ert budskap och maxa potentialen"

Hur vill ni förändra och effektivisera er verksamhet? Hur skall ni få bäst gensvar från medarbetare, partners och kunder från ert matsvinnsarbete?

 

Vilka av era råvaror som idag är svinn skulle ni vilja hitta affärsmöjligheter med? Krokiga morötter, för stora rödbetor eller prickiga äpplen?

Vi vet att det går att sälja flerbenta morötter till dubbla marknadspriset från "vanliga" raka,  klass A-morötter. (- Tidigare klassat som svinn och i bästa fall foder till djur). - Men inte utan kommunikation och marknadsföring.

Vi vet också att förändringsarbete och processutveckling kräver kommunikation till alla intressenter. Låt oss ta hand om kommunikationsmaterial för att säkerställa att ert budskap får önskad effekt.

"Förpackningsdesign och varumärkesutveckling

är vår specialitet"

Genom till exempel ge krokiga morötter ett namn och en egen förpackning är det mycket lättare för kunden eller konsumenten att förstå vad man betalar för och varför.

Låt oss hjälpa till att ge era idéer liv, utveckla processer och koncept och se till att öka intäktsmöjligheterna samtidigt som vi gör hela planeten en tjänst tillsammans.

Hitta gärna inspiration av våra egna hjärteprojekt: Re:winers, Goodloopz och MyDoggybox.

Följ vår resa på Instagram @foodloopzfood

Foodloopz lemon zebra low.png
Foodloopz matsvinn pratbubbla design.png

#matrespekt

bottom of page