Vi är även stolta finalister i Tele2ENDUP 2018, Stockholms Innovationsstipendie 2018, Sweden Demo Day 2018 , Sparx Accelerator 2019, Återvinningsgalan 2019 och PackBridge Challenge 2019

© Copy 2019 By Foodloopz Sweden AB. All rights reseved.

Frågor och svar

Kostar det att registrera sig hos Foodloopz?
Nej, det är kostnadsfritt att bli medlemsföretag och det saknas krav att använda tjänsten. Ni använder

den bara när det passar er!

Måste man ha tillgång till organisationsnummer för att bli medlem?
Ja, för att kunna registrera er och ansöka om medlemskap och därigenom ta del av all information på vår hemsida samt på andra sätt använda tjänsten, så måste ni ha tillgång till, och tillstånd att använda, ett giltigt organisationsnummer. Vi vänder oss endast till företag, organisationer och offentlig sektor, inte till privatpersoner.

Kan flera personer inom samma företag använda Foodloopz?
Ja, det är en fördel om samtliga relevanta avdelningar och kontaktpersoner finns registrerade hos oss och kan hjälpas åt med loopar vid semester, sjukdom och personalbyte.

Om jag byter företag men vill fortsätta använda Foodloopz, hur gör jag då?
Du kan inte ta med ditt medlemskap som person till annat företag.

Du kan registrera dig som kontaktperson för din nya arbetsplats. Om detta företag

ej är registrerat medlemsföretag redan, registrerar ni detta hos oss.

Kan jag ta med mig annonser och historik när jag byter företag?
Nej, tidigare historik kan inte överföras till annat företag. Detta för att uppgifterna kring loopar är kopplade till det företag du jobbat på. Lämna gärna över kontot till den som ersätter dig på arbetsplatsen så vi har rätt uppgifter i vårt system!

Vad kostar det att lägga upp en annons?
Det kostar inget att lägga upp ett erbjudande. Vi tar sen procent på en lyckad försäljning och en annons gäller i regel 30 dagar om inget annat ÖK:ats.

 

För en lyckad donationsförmedling debiterar vi procent på kostnaden för att destruera ett parti. Vi går efter Sysavs officiella prislista som referens om inget annat överenskommits.

 

https://www.sysav.se/foretag/Priser/

Kan andra medlemmar se mina kontaktuppgifter som jag angivit?
Nej det kan de inte via marknadsplatsen. Det är endast Foodloopz som har tillgång till detta. Men för att sedan gå vidare med en eventuell affär krävs det att vi får lämna ut kontaktuppgifter till den eller de ni vill ta en vidare dialog med. Ni kan välja att bli kontaktade via e-post och/eller telefonnummer.

Lagerhåller ni?

Nej, vi håller inte lager för partier med livsmedel.

Transporterar ni partier?

Nej, vi har inga egna bilar för att hämta livsmedel hos kund. Men vi kan bistå i att hitta transportalternativ om detta saknas.

Köper ni in partier med svinn?

Nej, inte i dagsläget, vårt fokus ligger i förmedling.

Ber ni någonsin era medlemsföretag om bankkontouppgifter eller liknande?

Nej aldrig! Vi fakturerar endast och hanterar inga uppgifter kring kort eller bank. Skulle ni ha fått ett mail eller liknande där ni är tveksamma gällande avsändaren eller innehållet ber vi dig att kontakta oss eller göra en polisanmälan om eventuellt bedrägeri.