SVINNFIKA

"Ett hållbart och annorlunda fika som ni sent skall glömma"

I Sverige älskar vi att fika! Vi fikar på jobbet, vi fikar hemma och på stan! Vi har i samarbete med bageriet Grays Bakery tagit fram ett koncept där vi bjuder på extra hållbart fika, - Svinnfika, där vi kombinerar en kort föreläsning om Matsvinn i livsmedelsbranschen samtidigt som vi bjuder på bästa svinnade bakverken.

Matsvinn uppstår på grund av flera olika skäl men det handlar alltid om fullt ätbar mat.

En av utmaningarna som olika livsmedelsföretag står inför är rena skönhetsfel. Vi konsumenter är så bortskämda med exempelvis perfekta grönsaker och perfekta bakverk, fast det som odlas och produceras inte alltid blir perfekt rent utseendemässigt.

Vad sägs om att ett bageri kan behöva kasta en blåbärspaj för att det kom för mycket blåbär på... så mycket att det rann över på ena sidan...? Detta måste vi ju göra något åt!

I samarbete med B2B bageriet Grays Bakery, som på flera sätt jobbar för minskat internt svinn, har vi tagit fram ett koncept vi kallar Svinnfika för arbetsplatser och event!

 

Vi ser till att skicka mer än nog fika med enda defekten att de inte håller skönhetskraven och i samband med fikat håller vi gärna en kort föreläsning om svinn i livsmedelsbranschen! Fikat transporteras i möjligaste mån i samarbete med klimatsmarta MoveBybike!

Vi kan aldrig lova exakt vad som levereras, då svinn är näst intill omöjligt att planera, men vi kan garantera flera olika sorter och att alla på fikat kommer få ta del av allt.

 

På så sätt kan ni  erbjuda medarbetare, kunder eller gäster på ett annorlunda och hållbart fika samtidigt som ni får lära er med om det dolda svinnet bakom konsument!

 

Vi kan även erbjuda snygga och plastfria doggybags till detta så att alla deltagare kan rädda med sig fika hem till familjen, till grannar eller kompisarna i stallet.

 

Vill man dessutom ha räddat kaffe till detta, erbjuder vi räddat Goodloopz Premium Surprise Blend Coffee!

Det brukar vara ett mycket uppskattat fika och många aha-upplevelser!

Just nu har vi endast möjlighet att erbjuda detta till företag i Stockholmstrakten!

Välkomna med er offertförfrågan:

Email: info(at)foodloopz.se

Telefon: 0729 11 44 99

Följ vår resa på Instagram @foodloopzfood

1/2

Svinnfikat brukar vara mycket uppskattat

och en riktig ögonöppnare! Perfekt för företag som

bryr sig lite extra om hållbarhetsfrågan!

Vi är även stolta finalister i Tele2ENDUP 2018, Stockholms Innovationsstipendie 2018, Sweden Demo Day 2018 , Sparx Accelerator 2019, Återvinningsgalan 2019 och PackBridge Challenge 2019

© Copy 2020 By Foodloopz Sweden AB. All rights reseved.